Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

PotenciaDoktor

Potencianövelő használat - okosan

potencianovelo kapszula bevetel

Korábbi cikkünkben már összefoglaltuk melyik potencianövelőre milyenek a visszajelzések és mint viszonteladó (nem gyártó), akinek nincsen érdeke egyik vagy másik termék eladása mellett, ajánlottunk is kapszulát. Potencianövelő ajánlónkat itt lehet elolvasni: potencianövelő ajánló. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik már kiválasztották és megrendelték a számukra legmegfelelőbbet és a bevétel időzítésében, körülményeiben és az adagolásban szeretnénk útmutatást adni.

Hogyan érdemes potencianövelőt szedni?

A potencianövelő szedése nem egy bonyolult dolog, de jó ha tisztában vagyunk pár alapszabállyal. Elsősorban érdemes tisztában lenni a működési mechanizmussal. A potencianövelő gyógyszerek és étrend-kiegészítők is hasonló elven működnek, az erek falait lazítják el, ezzel kitágulnak az erek és megkönnyítik a vérnek a hímvesszőbe való beáramlását. Azonban nem mindegy mikor veszi be a felhasználó.

Mikor érdemes bevenni a potencianövelőt és mennyi ideig tart a hatása?

A bevételt 45-60 perccel az aktus előttre érdemes időzíteni, hogy legyen ideje felszívódni. A hatás fokozatosan épül fel de 1 óránál már erősen érezhető. A legerősebben a bevétel után az első 6 órában hat, ami után gyengül de 1-2 napig érezhető hozzáadott érték. Ezek a tények vásárlói visszajelzésekre lettek alapozva, de egyénenként eltérő lehet, érdemes egyedileg kitapasztalni.

Mennyit érdemes bevenni?

Egy kapszula bőven elegendő kell, hogy legyen, de sokan csak felesével szokták szedni. A legtöbb kapszula, mint a Dragon Power Original vagy éppen a Szuperhős potencianövelő felezhető, vagyis a kapszulahéj szétszedése után a benne lévő port ketté lehet osztani és a maradékot visszazárni. A kivett mennyiség vízben elkeverhető és ilyen formában fogyasztható. A kapszulahéj nélküli bevétel fokozza felszívódás gyorsaságát is.

Mit lehet tenni a fejfájás, mint mellékhatás ellen?

Páran beszámoltak enyhe mellékhatásról, mint fejfájás vagy orrdugulás. A fejfájás kiküszöbölhető a fokozott vízfogyasztással. Számos vásárlónk visszajelzett, hogy a fokozott több literes vízfogyasztás hatására még enyhe fejfájás sem jelentkezett.

Hogyan fokozható a felszívódás hatékonysága?

A kapszula a gyomorban és a belekben szívódik fel, a gyorsasága és az intenzitása fokozható, ha éhgyomorra kerül bevételre. 4 órával a bevétel előtt érdemes már kerülni a tápanyag bevitelt, főleg a nehezebbeket. Egy 6-8 órás üres gyomorral pedig még jobban fokozható a potencianövelő kapszulák ereje.

Mi a maximuma a potencianövelő bevitelnek?

3 naponta maximum 1 kapszula bevitele a javasolt. Egy aktus előtt 2 kapszula bevétele például teljesen felesleges, mert a hatás nem erősödik a duplájára, a fél-egy kapszula egy optimális megoldás ha meg szeretné növelni a férfierejét, ennél többre nincsen szükség.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS