Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

PotenciaDoktor

Potencianövelő választás előtt olvasd el!

potencianovelo kapszulak

Hogyan működnek a potencianövelők?

Az alkalmi potencianövelők a hormonokkal ellentétben nem nyúlnak bele a nemi vágy kialakulásába, hanem az ereket stimulálják és megkönnyítik az erekció létrejöttét. A legtöbb potencianövelő akár gyógyszer, akár gyógynövény hatóanyag tartalmú az erek falát lazítja el és megnöveli a vér NO szintjét, vagyis kitágítja az ereket. Ennek hatására jóval kisebb szexuális inger hatására is bekövetkezik a merevedés. Fontos azonban megjegyezni, hogy nemi izgalom és szexuális stimuláció (akár vizuális, akár fizikai) nélkül nincsen merevedés. Tehát attól nem kell tartani, hogy egy tescos nagybevásárlás alkalmával minden ok nélkül kellemetlen helyzetbe hoz egy nem várt merevedés. A potencianövelők általában a bevétel után 30-60 perccel kezdenek el hatni és típustól függően 6 óra – 2 nap közötti hatást produkálnak. Felhasználói visszajelzések alapján a másnapi segítő hatás nem ritkaság.

Milyen típusú potencianövelők léteznek?

Alapvetően a potenciaserkentőknek 2 típusa van, az alkalmi és a kúraszerűen szedhető. A kúraszerűen szedhetőek hosszútávon fejtik ki a hatásukat és stabilan hoznak egy ráerősítést, de nem olyan lórugásszerű a hatása, mint az alkalmiaké. Az egyik legfelkapottabb férfierő növelő készítmény a Tribulus Terrestris, de ebbe a kategóriába esik a damiana, maca, muira puama és még sok más gyógynövény. A kúraszerűen szedhető potencianövelők, inkább afrodiziákumok és férfierő növelő készítmények, csak indirekten hatnak a merevedésre.

Ezzel szemben az alkalmi potencianövelők direktbe az erekció létrejöttét eredményezik. Ezek nem hosszú távú hatást produkálnak, hanem 1-2 naposat és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is, nem maradandó. De azt hozzá kell tenni, hogy az erejüket tekintve sokkal hatékonyabbak és a súlyos merevedési zavart is képesek javítani, míg a férfierő növelő készítmények inkább jól müködő libidójú férfiak teljesítményét optimalizálják és nem mellékesen az edzés teljesítményre is kedvező hatással vannak.

Melyik potencianövelő márkák hatékonyak?

Az alkalmi potencianövelők száma a magyar piacon több, mint 100, ezek közül azonban kiemelkedik több márka. A legelső a kínálatban a Dragon Power potenciaserkentő volt, ami már jócskán több, mint 15 éve elérhető itthon. Időközben több átalakuláson ment át, de továbbra is a DP a legkedveltebb és a vásárlói visszajelzések alapján az egyik leghatékonyabb. Fontos megjegyezni, hogy többféle Dragon is a forgalomban van, a Dragon Power Plust levettük a kínálatunkból a gyenge hatásfoka miatt, a Dragon Power Classic forgalmazását beszüntették, amivel mi foglalkozunk az a hatékony és OGYEI notifikációval rendelkező Dragon Power Original. 3 kapszula ára 4590 Ft, azaz egy kapszula megközelítőleg 1600 Ft. Régi és stabil készítmény, több tízezer elégedett vásárlóval országszerte. Az ára kicsit borsosabb, mint a többi kapszuláé. Árérzékenyebb vásárlóknak lehet megoldás a Szuperhős kapszula.

A Szuperhős egy magyar forgalmazású szintén megbízhatóan teljesítő étrend-kiegészítő, ami 6 kapszulás kiszerelésben kapható 6990 Ft kiskereskedelmi áron, vagyis egy kapszula alig több, mint 1000 Ft, így árában a Dragon Power alatt van. Másik tényező, ami miatt dicsérik a Szuperhőst, hogy a mellékhatásai tekintetében az egyik legkedvezőbb. A potencianövelők szedésének gyakori velejárója az enyhe fejfájás, amiről a Szuperhős esetében még nem érkezett visszajelzés.

A képzeletbeli dobogóra a másik régi motoros a Gold Power is felfért a jól ismert aranysárga színű kapszuláival. 2 kapszula ára 3800 Ft, vagyis ez egy kevésbé kedvező árú termék, de minőségét tekintve az egyik legjobb. A Royal G Powerrel szinte megegyező a designja és nem csodálkoznánk ha a két forgalmazónak ugyanaz lenne a beszállítója és csak a design lenne picit módosítva. De ez csak feltételezés, lényeg, hogy mindkettő termékre nagyon kedvezőek a visszajelzések.

Potencianövelő ételek léteznek?

Vannak olyan ételek, amik javítják az erek állapotát vagy optimalizálják a hormonszintet de ezek hatása elenyésző, életmódbeli fogyasztásuk javíthat az általános teljesítőképességen de az étrend-kiegészítőkkel és főleg a potencianövelő gyógyszerekkel nem tudják felvenni a versenyt. A teljesség igénye nélkül az alábbiak hasznosak ha a libidóról van szó: zeller (érlazító hatású), fokhagyma, tökmag (prosztata egészsége), görögdinnye, halolaj, panax ginseng, gyömbér, sáfrány.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS