Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

PotenciaDoktor

2021 legnépszerűbb potencianövelője - vásárlói visszajelzések alapján

szuperhős kapszula értékelések

A potencianövelők piacán sorban jönne és mennek az új kapszulák. Sajnos sok a betiltás áldozata lesz, mert rendszeresen szildenafilt és tadalafilt mutatnak ki számos termékben. 2021-ben cégünk a több, mint 100 potencianövelő közül a Szuperhős kapszulát értékesítette a legnagyobb számban. Ez volt az a stabil termék, ami nem vérzett el a vizsgálatokon és mégis megfelelő szintű, kellően erős hatást hozott.
A Szuperhős kapszula egy magyar forgalmazó terméke, nem egy kínai márka, mint sok másik típus.

Vásárlói visszajelzések a Szuperhős kapszulára


A vásárlók visszajelzései erre a legkedvezőbbek. Több ezer eladott doboz után mind e-mailen, mind telefonon erről nyilatkoztak a legelismerőbben visszatérő vásárlóink akiknek van összehasonlítási alapja, számos termék kipróbálása után.
A Kapszulacenter weboldalon (egy másik webshopunk) lévő több, mint 20 Szuperhős értékelés átlaga is kimagasló 4,8 erre a potencia serkentőre. Beszámolók alapján (ezek nem tudományos kutatások és felmérések csak egyedi vásárlói feedbackek) a Szuperhős kapszula a bevétel után 30-60 perccel érezteti a hatását és 1-2 napos hatóideje van, amiből az első pár óra a legintenzívebb.

Éhgyomorra bevéve a Szuperhős a jobb felszívódás miatt magasabb teljesítményt ad le. (igaz ez nyilván minden orálisan bevitt kapszulára és tablettára) Sok vásárló azt jelezte vissza, hogy 1 kapszula még túl sok is és felezni szokták. A felezés kényelmesen megoldható, mivel kapszuláról van szó. A zselatin héjat szétszedve a benne lévő por felét ki lehet önteni egy pohár vízbe, majd elkeverve fogyasztható. A vízben elkevert por felszívódása szintén gyorsabb, mert nem kell megvárni, míg a héj elolvad a gyomorban/belekben és a tényleges hatóanyag felszívódásra kerül.

A Szuperhős kapszula mellékhatásai


Ha potencianövelőről beszélünk akkor meg kell emlékezni a mellékhatásokról. Némely potencianövelő használata, az érlazító hatása miatt járhat enyhe fejfájással vagy orrdugulással. Erről azonban a Szuperhős kapszula esetében nem számoltak be a vásárlóink.

Szintén vásárlóink tapasztalata alapján más potencianövelők esetében a fejfájás a megemelt vízfogyasztással csökkenthető / kiküszöbölhető.

A szuperhős kapszula ára

A szuperhős kapszula amellett, hogy hatékony az egyik legjobb ár-érték aránya kapszula a piacon. A 6 szemes kiszerelés mindössze 6 990 Ft, vagyis egy kapszula kb 1150 Ft körül van, ami jóval kedvezőbb, mint a több sláger termék kapszula ára. (Gold Power 1900 Ft/kapszula, Dragon Power 1530 Ft, Royal G Power 1900 Ft, Tornado 2000 Ft stb)

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS