Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

PotenciaDoktor

Milyen korban miért szednek potencianövelőt a férfiak?

potencianovelo szedes idos korban

Az egészséges libidó és a potencia alapja az egészséges érrendszer és az optimálisan működő hormonháztartás, kiemelten a szabad tesztoszteron mennyiségére a szervezetben. A tesztoszteron szint 30 éves korban elkezd hanyatlani, először csak gyengébben de az 50-es évek elejétől pedig exponenciálisan. Természetesen a mennyiségek egyénenként eltérőek lehetnek, de a tendenciák sajnos elkerülhetetlenek. Ugyanez a lassú amortizálódás jellemző az erek állapotára és ezáltal a merevedési képességre. Ebből látható, hogy 60 felett a férfiaknak a jelentős százaléka használ potencianövelő készítményeket, míg a húszas éveikben a férfiaknak csak elenyésző része az aki ilyen kapszulákhoz nyúl.

25 év alatti potencianövelő szedés

25 éves kor alatt senkinek nem javasolt a potencianövelők használata, ebben a korban optimálisan működik a szervezet, ha esetleg valami probléma lépne fel az várhatóan átmeneti és maximum lelki okai lehetnek. Amennyiben merevedési nehézségek vannak már ekkor, ebben az esetben az egészséges táplálkozás, sport, súlyfelesleg leadása és relaxálás vagy partner váltás szinte minden esetben megoldja a gondokat.

60 év feletti férfiak

A 60 feletti régió a másik véglet. Ekkor már alacsonyabb a tesztoszteron szint, kisebb nagyobb egészségügyi problémák már vannak, az erek is valamilyen szinten meszesedettek, ilyenkor már indokolt lehet a stabilan fennálló ED esetén a merevedést segítő készítmények használata.

25-35 közötti egyedülálló férfiak

A párválasztás és a megállapodás egyre jobban kitolódik mind a férfiak, mind a nők esetében. Ebben a korban jellemző a gyakori partner csere és a bizonyítási vágy/kényszer. A férfiak szeretnék új partnerüket minél magasabb szinten kielégíteni és minél több szexuális együttlétet átélni. A szexuális együttlétek számának és intenzitásának alkalmi növelésére ebben a korban már sokan a potencianövelőkhöz nyúlnak.

30-50 közötti tartós kapcsolatban élő férfiak

A tartós kapcsolatban élő férfiak és házasok esetében jellemző, hogy alább hagy a szexuális vágy, a mindennapi gondok és teendők elviszik az erőt és az energiát a gyakori szexuális együttlétektől. A középkorú párok esetében nem ritka, hogy a párok férfi tagja potencianövelőhöz nyúl, hogy a kialudt lángot újra belobbantsa. Ezek a potencianövelő használatok általában alkalmiak és pár jól sikerült szexuális együttlét és alkalom elég, hogy a felek újra magasabb fordulatszámúra pörgessék a nemi életüket. A potenxianövelő használat a rázósabb időszakok után már nem szükséges, csak segítség, hogy átlendüljön a pár egy stresszesebb időszakon vagy éppen pár elhidegültebb hónapon.

50 feletti elvált férfiak

50 feletti és elvált férfiak még szexuálisan aktívak, megvan bennük a vágy a nemi életre és a hódításra, de sajnos ilyenkor már életmódtól függetlenül sokan tapasztalják, hogy kicsit berozsdásodtak és kisebb libidóval bírnak, mint pár évtizede, amikor még fiatalon randizgattak. Ebben a korban a kötetlen és önfeledt randizáshoz jellemzően már a legtöbb férfi valamilyen teljesítménynövelő kapszulához nyúl.

Összegzés

Végezetül elmondható, hogy érdemes a potencianövelő használatot elkerülni, ha nem szükséges de van sok olyan élethelyzet és kor, amikor kincset ér egy szem, zsebben lapuló kapszula és nagyon meg tudja olajozni a dolgokat, legyen szó akár ismerkedésről, kapcsolatról vagy átmeneti merevedési nehézségekről.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS