Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

PotenciaDoktor

Miért használnak a férfiak potencianövelő kapszulákat?

potencianovelo szerek szedese

A közvélekedés szerint aki potencianövelőt használ az nem is igazi férfi és azt csak a 70 feletti korosztály sajátja. Ez egy tévedés, jóval több férfi használ potencianövelőt, mint gondolnád.

A University of Wisconsin Health 2019 kutatása szerint az 50%-es férfiaknak már 50%-a szenved kisebb-nagyobb erekciós problémáktól. De a fiatalabbak körében sem ritka, a 40 alattiak 26%-a tapasztalt már vlamilyen fokú merevedési problémákat a Boston University of Medicine 2002-es publikációja alapján.

Ezek alapján kijelenthető, hogy potencianövelőt használni egyáltalán nem kellemetlen. Rosszabb beletőrödni a nem kielégítő vagy gyenge szexuális életbe, mint tenni érte, akár kis segítséggel. A sztereótípiákkal ellentétben potens és egészséges férfiak is alkalmazzák alkalmilag a férfierő növelő készítményeket, mint mondjuk a Dragon Power.

A teljesség igénye nélkül az alábbi célokkal szoktak vásárolni férfiak teljesítménynövelő szereket:

 • Énkép és a szexuális önbizalom megerősítésére, pozitív visszacsatolások erősítésére
 • Új barátnő és friss kapcsolatban bizonyítani vágyó férfiak
 • Régóta együtt lévő ellaposodott szexuális életű párok, kapcsolatuk feltüzelésére
 • Hedonista, nagy étvágyú férfiak akik szeretnének még többet, mint amit a fizikai korlátaik lehetővé tesznek
 • Szex filmek szereplői is rendszeresen használnak potencianövelőket, hogy bírják az esetenként több órás felvételeket
 • Átemeneti merevedési zavarokkal küzdők, akiknél minden rendben csak egy rosszabb időszakon szeretnének átlendülni
 • Celebek és sportolók, akik szeretnének a hírnevüknek megfelelő teljesítményt nyújtani
 • Swinger klubokban is teljesen elfogadott és alap, hogy a résztvevők nagyobb része teljesítményfokozót használ, hogy minél többször átélhessék az élményt
 • Vadabb legénybúcsúkon is gyakori jelenség egy-egy teljesítménynövelő felbukkanása

Mint a fenti népes lista is mutatja nem csak idős és impotens férfiak sajátja a potencianövelő szedés, de természetesen nekik is megoldást nyújtanak ezek a készítmények.

A merevedési gondok fokozatai

Amennyiben csak átmeneti vágycsökkenésről és alkalmi problémáról van szó akkor az életmódváltás, több mozgás, egészségesebb táplálkozás és relaxálás is eredményre vezet. Ha gyakori és ismétlödő a probléma abban az esetben tudnak megoldást kínálni a gyógynövény hatóanyag tartalmú, alkalmi potencianövelő szerek. Ezek a bevétel után 1 órával már hatnak és azonnal megszüntethetik a problémát és merevedésre késztethetik a hímvesszőt. Természetesen csak megfelelő szexuális inger (vizuális vagy orális) hatására. Az esetek zömében ez már biztosan megoldást jelent a gondokra, azonban ha a gyógynövényes potencianövelők sem elegendőek akkor nem lehet az orvoslátogatást megspórolni. Ebben az esetben az orvos alapos kivizsgálásnak veti alá a „beteget” és meghatározza a probléma okát. (csökkent hormonszint, kardiovaszkuláris problémák stb) Az orvos a diagnózis után általában receptre felír valamilyen gyógyszer hatóanyag tartalmú tablettát, amik szintén megoldást jelenthetnek. Azonban az újabb és újabb adagok kiváltása újabb és újabb orvoslátogatást igényelnek, hogy a receptet ki tudják írni. Ha a potencianövelő gyógyszerek sem oldják meg a problémát akkor jönnek a drasztikus eszközök, mint a Caverjet injekció, amit a hímvessző barlangos sejtjeibe kell beadni vagy végső esetben a műtéti beavatkozás.

Hozzászólások

Új hozzászólás
  töltés

  TÖLTÉS