Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

PotenciaDoktor

Potencianövelő vélemények

potencianövelő értékelés

A potencianövelő készítmények hatása egyénenként eltérő, de vannak kiemelkedően hatékony készítmények és gyengébbek is. Ahhoz, hogy elkerüljük a lukra futást érdemes az interneten közzétett független véleményeket is tanulmányozni.

Egy-egy gyártó saját termékleírása nem objektív, mert nyilván a saját termékéről nem fog rosszat mondani, viszont a nagy webshopok értékeléseit érdemes szemmel tartani. Egy viszonteladó webshop nem érdekelt abban, hogy egyik vagy másik termék kerül nagyobb volumenben eladásra, ők abban érdekeltek, hogy az fogyjon, ami ténylegesen jól müködik. Hiszen az elégedett Ügyfél a jó ügyfél, mert újra fog vásárolni.

Hiteles potencianövelő források

Potenciagond index fórum

Az egyik legnagyobb közösség a magyar interneten az index.hu potenciagond topikja, mely már 22 éve szolgál hiteles tájékoztatással a téma iránt érdeklődőknek és merevedési nehézségekkel küzdőknek. Közel 30 000 hozzászólással már szinte minden egyes témának az átbeszélését meg lehet találni. Régebben a Dragon Power azaz a DP volt a topikban az egyértelmű favorit, de újabban több gyógyszerrel kereskedő magánszemély uralta le a topikot. Érdemes a hozzászólásokat fenntartásokkal kezelni, de jellemzően még most is sok jó tanács és tapasztalat cserél gazdát benne. Megtalálhatóak ebben a fórumban gyógynövény tapasztalatok, potencianövelő szokások, laboreredmények kitárgyalása és sok más szakértői téma.

Arukereso.hu, olcsobbat.hu és argep.hu értékelések

Ezeken az oldalakon főleg 1-től 5-ig pontozás formájában nyílvánítanak véleményt a felhasználók. Szintén egy független forrásról beszélünk, az értékeléseket adminok nézik át, akik az elfogult véleményeket, egy ip-címről érkező spamokat és gyanus kommenteket törlik. Az árösszehasonlító oldalak sem érdekeltek egyik vagy másik márka segítésében, csak a kattintásszám maximalizálásában, így itt is elfogulatlan véleményekkel tudunk találkozni.

Kapszulacenter.hu értékelések

A Potenciadoktor oldalunk testvéroldala a Kapszulacenter webshop, melyen több, mint 6000 termék viszonteladásával foglalkozunk. A kulcsszó a viszonteladás, hiszen a többi potencianövelő webshoppal szemben mi nem árulunk saját forgalmazású kapszulát. A mi szempontunkból teljesen mindegy melyik terméket választja a vevő, a lényeg, hogy működjön és elégedett legyen. A weboldalon lehetőség van értékelni az egyes férfierő növelő készítményeket. Az az üzletpolitikánk, hogy a gyengén teljesítő termékeket levesszük kínálatunkból. Paradox módon még örülünk is a lehúzós és negatív kommenteknek, mert ezek segítenek monitorozni a készítmények hatékonyságát és egyfajta minőségbiztosítási rendszert biztosítanak. A legalább 10 értékelés alapján 3,5 alatti értékelésű kapszulák viszonteladását beszüntetjük és levesszük az oldalról. Erre a sorsra jutott a Dragon Power Plus is a múltban vagy éppen a Venicon Woman is.

Eladói objektív vélemények - vásárlói visszajelzések alapján

Ha valaki új terméket szeretne kipróbálni érdemes direktbe kérdezni tőlünk, akár az info[kukac]kapszulacenter.hu vagy az infovonalunkon. Visszatérő vásárlóink véleményét rendszeresen megkérdezzük, hogy tudjunk feedbacket biztosítani az új készítményeket vásárló ügyfeleinknek. 100 plusz-mínusz pár termék folyamatosan megtalálható a kínálatban, amivel a Kapszulacenter az ország egyik legnagyobb kínálatát biztosítja az országban.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS